Andra Captan, eleva in clasa 4C, a obtinut locul III la concursul judetean de tenis de camp. Felicitari!

Luna mai a fost una rodnică pentru dansatorii clasei a II-a C.
Pe 5 mai au participat la Concursul interjudeţean de cântece şi dansuri populare de la Cosmeşti “Drag mi-e cântecul şi jocul”.
Pe 19 mai au participat la Festivalul naţional de cântec şi dans popular “Drag mi-e cântecul şi jocul” de la Tecuci.
Lăsăm imaginile să vă vorbească despre rezultatele obţinute!

Va invitam sa vizionati filmuletele postate pe youtube:                             http://www.youtube.com/watch?v=n6303O3TkGU&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=DTcy6zEVGlI&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=TvfDwXJyetY&feature=relmfu

x x x

Scoala Gimnaziala nr.2 Galati a  participat la concursul de fotbal “Cupa Hagi- Danone”. Acesta s-a desfasurat pe stadionul “Siderurgistul” Galati in data de 24 martie 2012 insotiti  de o vreme superba.
Echipa de fotbal a fost formata din 15 elevi:
Pavel Flavian –clasa IVC, Hodina Stefan– IVB, Statulat Eduard– IIIB
Clasa aV-aA : Nazare Adrian, Sandu Vlad, Dumitrescu Dragos;
Clasa aV-aB: Duagi Ervin, Mierloiu Paul, Mitrea Stefan, Nastase Tudor, Stancu Stefan;
Clasa aV-aC: Antohe Matei, Ariton Alex, Musca Andrei,
care s-au prezentat cu mult entuziasm si cu dorinta de a castiga. Ei au jucat cu scoala nr.11 iar scorul a fost de 1-0 pentru scoala 11. Indiferent de rezultat ei vor participa de fiecare data cand vor avea ocazia, astfel dand dovada de fair-play, hotarare, munca, respect si initiativa.
Elevii au fost insotiti de profesorii de educatie fizica si sport: Strat Adriana (dir.adj), Cojocariu Mihaela, Barladeanu Iulia.
Jucatorii au fost sustinuti de parintii prezenti la activitate si de  colegi.
La sfarsit au fost recompensati prin produse lactate “danone” si diplome.
Profesorii de ed.fizica si conducerea scolii nr. 2 Galati, le ureaza succes in continuare.

x x x

Joi, 15 martie, la Scoala 9 Galati a avut loc festivitatea de premiere a celor mai buni matematicieni ai claselor I-IV. Printre acestia s-au numarat si 10 elevi ai clasei a II-a C indrumati de dna invatatoare Maricica Cosug.

x x x

Iubitori ai frumosului, elevii clasei a II-a C au participat cu lucrările lor plastice la numeroase concursuri şi proiecte naţionale care s-au desfăşurat în semestrul I. O parte din diplome le-au sosit şi sunt tare mândri de rezultate! Vă invităm şi pe dvs. să le vedeţi!

Evaluare in educatie – Matematica si Limba si literatura romana -etapa I – clasa a II-a C – inv. Cosug Maricica

x x x

Rezultate de top la Evaluarea in educatie, etapa I – Limba engleza, prof G Munteanu

Clasa      Numele elevului         Punctaj
a III-a      Andries Ioana              100
Danaila Daniel               100
Gainaru Sebastian        100
Torlac Petru                  100
Paraschiv Anca               99
Vrinceanu Radu              99
Stefan Albert                  96
Maftei Bogdan                91,5
Darie Dan                        91
a IV-a     Hontaru Maria              100
Silion Daniela                 100
Margina Bianca               95
Solea Radu                       93
Barbieru Flavia               90
a VI-a     Mehedinti Patricia          92,5

x x x

OLIMPIADA NATIONALA DE FOTBAL SCOLAR (ciclu primar-faza municipiu) s-a desfasurat in data de 20.10.2011 la scoala nr.13 din Galati.
Echipa de fotbal a Scolii nr.2 (ciclu primar) este formata din urmatorii elevi din clasele 2A, 3C, 4B, 4C: NEDELCU LIVIU, ALBERT STEFAN, HODINA STEFAN, STIRBU CLIMENT, DIACONU  CLAUDIU, COJANU CRISTIAN, VASILE IONUT, CHIRCA STEFAN, PANAIT  GEORGE, ABEABOERU ALEXANDRU, PAVEL FLAVIAN, POP MIHAI
Meciul s-a jucat la scoala organizatoare nr.13.
Echipa scolii noastre a jucat in prima etapa cu Scoala nr.12 iar scorul a fost de 2-5 pentru scoala nr.12. Meciul a durat 45 min; (2 reprize a cate 20 min si pauza 5 min)
Echipa noastra s-a prezentat intr-o buna stare de participare cu o pregatire buna, dand dovada de ambitie, tactica, colaborare in echipa, intelegere si respect fata de adversar si arbitru, drept pentru care tin sa-i felicit si sa le urez succes in continuare.
Mentionez ca adversarii jucau toti la cluburi de fotbal, dar asta nu ne-a impiedicat sa ramanem pe pozitii pana la capat.
Elevul HODINA STEFAN a inscris cele 2 goluri.
Elevul ALBERT STEFAN s-a remarcat printr-o foarte buna aparare si elevul NEDELCU LIVIU din clasa a II a aparat foarte bine, mai ales ca adversarul lui era cu doi ani mai mare si mult mai dezvoltat.
Felicitari intregii echipe.
Echipa a fost selectionata si condusa de prof. Cojocariu Mihaela.

Concursuri de matematică

La concursul interjudeţean de matematică “Cristian S. Calude”, desfăşurat la CNVA Galaţi, în octombrie 2011, elevii şcolii noastre au obţinut 2 menţiuni, respectiv elevul Cojocaru Vladimir, clasa a VI-a B, profesor Creţu Valeriu şi Costea Nichita, clasa a V-a C, profesor Florescu Aurelia. Detalii despre desfăşurarea acestui concurs găsiţi pe pagina catedrei de matematică a CNVA Galaţi http://mategl.com

La concursul “Evaluare în educaţie”, octombrie 2011, elevul Costea Nichita, clasa a V-a C, profesor Florescu Aurelia, a obţinut medalie de aur, cu 100 puncte – punctaj maxim.

La concursul LuminaMath s-au obţinut următoarele rezultate: elevii Roşu Nicu, Cucoş Claudiu, Nadoleanu Carmen din clasa a IV-a A, învăţător Perju Gina, au obţinut menţiune; elevul Costea Nichita, clasa a V-a C a obţinut premiul al III-lea şi eleva Macovei Diana, clasa a V-a C, profesor Florescu Aurelia, a obţinut menţiune; eleva Sârbu Iustina, clasa a VII-a C, profesor Tobiaş Silvia-Daniela, a obţinut meţiune.

Eleva Aurora Totolici, clasa 7A a participat la foarte multe concursuri şi festivaluri de muzică vocală pentru copii şi tineri şi a luat tot atâtea premii; ca mâine va fi viitoarea Voce a României!

diploma maxim oanaEleva Oana Maxim a obtinut un frumos rezultat la un concurs de literatura.

x x x