Clubul de vacanță „Orășelul cunoașterii” al Școlii Gimnaziale „Constantin Gh. Marinescu” își desfășoară activitatea pe parcursul vacanței din februarie 2018.
Profesorii școlii vor desfășura activități interactive care stimulează creativitatea și stârnesc interesul copiilor pentru a descoperi mistere ascunse în lucruri mici și aparent nesemnificative.
Vă așteptăm!

Programul Clubului de vacanță „Orășelul cunoașterii”:

Luni, 5 februarie 2018, ora 10:30, „Atelier de scriere creativă” susținut de doamna profesoară Coreschi Iulia.

Luni, 5 februarie 2018, ora 11:30, dezbatere pe tema „Minunile lumii antice versus Minunile lumii contemporane” susținută de doamna profesoară Toader Rodica.

Marți, 6 februarie 2018, ora 10:00, „Having fun with tongue twisters”, activitate organizată de doamna profesoară Tocilianu Diana.

Pentru ca suntem in vacanta, incepem cu un joc ce presupune realizarea a cat mai multe perechi( o imagine si cuvantul care o reprezinta). Cartonasele sunt intoarse cu fata in jos,  daca nu corespund se vor intoarce si nu vor fi colectate. Cine are cele mai multe castiga. Apoi ne jucam cu alt fel de cuvinte- de fapt sunt cuvinte care alcatuiesc o propozitie si care trebuie unite pentru a avea un inteles. La final, grupa ce reuseste sa pronunte propozitia cel mai bine este castigatoarea. Propozitiile sunt alcatuite din cuvinte care au sunete asemanatoare si care solicita pronuntia. Copiii se distreaza chiar si atunci cand se incurca. Tongue twisters sunt prezentate si pe proiector si ne introduc treptat in lumea povestilor pe care elevii le-au citit si identificat. Fragmentele prezentate au si o morala pe care elevii au  identificat-o si au inteles-o.

Profesor, Tocilianu Diana

Marți, 6 februarie 2018, ora 11:00, „Țara Soarelui Apune”, activitate organizată de doamna profesoară Călin Liliana.

Joi, 8 februarie 2018, ora 10:00, „Micul experimentator”, activitate organizată de doamna profesoară Cortojan Viorica.