Vineri 10 aprilie am lansat al patrulea număr al revistei clasei noastre, aIII-a B, ECO uri de primăvară. Revista a fost o noutate și o surpriza de data aceasta pentru copii. Desenele lor au fost scanate și așezate cu grijă in pagini pastelate și lucioase. Fiecare desen este însoțit de o scurta poezie despre primăvară compusa de către elevi. Rezultatul este uimitor, plăcut iar în mâinile copiilor revista devine o jucărie colorată.
Prof. inv. primar Simionescu Marinela

Vineri, 10 octombrie 2014, zi de bucurie pentru elevii clasei I A! Spun ,,bucurie” pentru ca a fost ziua in care ,,s-au facut cunoscuti la clasa” de catre doamnele directoare  si invatatoare din scoala noastra, in cadrul activitatii sustinute la Comisia metodica a invatatorilor.

A fost o activitate integrata cu tema ,,Toamna se numara cunostintele”care s-a desfăşurat pe baza jocurilor didactice, mult îndrăgite de elevi, care i-a determinat să participe cu plăcere şi interes la activităţile de rezolvare a sarcinilor, individual, în perechi şi pe grupe, să reacţioneze pozitiv, dorind să lucreze şi să fie apreciaţi.

Prof. Înv. Primar Lupu Mărioara