Micii bucatari – iunie 2011, clasa a 3-a B

– Echipati cu sortulete si manusi, „micii bucatari” de la clasa a 3-a B indrumati de instit. L. Tabacaru au preparat tartine, pe care le-au asezat pe platouri.
Ca ingrediente au folosit felii de paine, produse lactate, mezeluri, iar ornamentele le-au realizat din legume si verdeturi.

 

Ziua Europei – mai 2011, clasa a 3-a B

– Activitate interactiva in cadrul proiectului educational Sa descoperim impreuna Europa, organizata de instit. Laura Tabacaru in colaborare cu Centrul Europe Direct Galati.
– Elevii au aflat povestea Uniunii Europene, semnificatia zilei de 9 Mai, care sunt tarile membre, institutiile, precum si simbolurile europene.
– Impartiti pe grupe, elevii au rezolvat impreuna cerintele atractive ale unor jocuri si concursuri, apoi au realizat colaje si macheta Europei cu stegulete.

 

Scrisorile elevilor clasei 3 C catre Primarul Galatiului

Scrisorile catre primar au menirea de a trage un semnal de alarma autoritatilor orasului Galati asupra faptului ca locuim intr-un oras poluat in exces, industrial, dar mai ales din nepasarea cetatenilor. Copiii vor sa arate ca lor le pasa de Galati pentru ca e orasul unde cresc, unde invata, unde se joaca si unde traiesc, pana la urma, alaturi de familiile lor. Prin continutul lor, al scrisorilor, elevii nostri demonstreaza ca scoala ii invata sa respecte natura, si tot la scoala invata sa devina responsabili fata de actiunile daunatoare mediului inconjurator.                                                                Inst. Marinela Lazar

             

Serbare de Crăciun, cls a III a A, înv.  N. Perju

Cel mai asteptat anotimp  rămâne Iarna…si dacă  avem serbare de Crăciun, cu atât  mai bine! Am dansat pe diverse stiluri, am colindat si ne-am îndulcit cu tort.

Veselia toamnei clasa a III-a A, inv. Gina Nicoleta Perju

 

Carnavalul toamnei 2010 la clasa a III-aC, prof. Lazar Marinela

 Revista clasei aIII-aC la lansare – Profesor Marinela Lazar

      

“Toamna bostanii se picteaza” – clasa 3C, profesor Marinela Lazar