Școala Gimnazială „Constantin Gh. Marinescu"

Din inima, Voluntar!

 A venit Moșul Voluntar!

În prima dimineață din vacanța de iarnă Moșii Voluntari de la Școala Gimnazială „Constantin Gh. Marinescu”, Școala Gimnazială „Sfântul Grigorie Teologul” și Școala Gimnazială Viile, au pornit la drum cu „săniile” pline către azilul de bătrâni din satul Chiraftei, comuna Măstăcani și satul Viile, comuna Fîrțănești. La azil au fost împărțite produse alimentare și fructe specifice Crăciunului și sezonului, iar la bătrânii și familiile din Viile au fost oferite de asemenea produse și fructe, alături de haine și jucării. Activitatea, care face parte dintr-un proiect mai larg, Din Inimă, Voluntar!, a fost una de succes, spunem noi, dar lăsăm și fotografiile să vorbească.

Moș Voluntar, profesor Cristian Ion Roman

Fii Moș Voluntar!

În cadrul proiectului „Din Inimă, Voluntar!” va avea loc pe data de 20 decembrie 2014 activitatea „Fii Moș Voluntar!”, activitate de ajutor umanitar. Școala noastră, împreună cu Școala Nr. 41 „Sfântul Grigorie Teologul” și cu Școala Gimnazială Viile vor organiza o colectă de Crăciun pentru bătrânii și familiile nevoiașe din satul Viile.

Astfel, sunteți invitați să aduceți până pe 17 decembrie la sediul școlii noastre produse de bază (ulei, orez,paste,zahăr) și dulciuri, portocale pentru bătrâni și cei mici, dar dacî aveți și jucării de care cei mici s-au plictisit sau haine care nu mai vin sau pe care nu le-ați mai purtat de mult și considerati că probabil nu le veți mai purta, vă așteptăm si cu acestea la școală pentru a le duce apoi către beneficiari.

În speranța că se vor aduna multe dulciuri și fructe, vom oferi din acestea și bătrânilor din cadrul Azilului de Bătrâni Măstăcani, pentru a le insenina și lor Sărbătorile de Iarnă.

Sperăm să răspundeți cât mai mulți apelului nostru, să fiți darnici, să fiți Moși Voluntari!

prof. lb. engl. Cristian Ion Roman