logo WWWIn perioada 14-19 mai 2013 scoala noastra este gazda reuniunii de proiect Comenius “Wiki Water World” “Lumea Apei” la care participa cadre didactice din cele sase scoli partenere din Finlanda, Turcia, Portugalia (Azore), Marea Britanie, Polonia si Cipru.  Alaturi de echipa de proiect, sunteti invitati sa contribuiti la buna desfasurare a acestui eveniment deosebit.                             Coordonator proiect: prof. Georgiana Munteanu

x x x

16ian2013 PROIECTUL „ECO FOTOGRAFIA ANULUI 2013”
Concurs National, editia a V-a

Centrul Carpato Danubian de Geoecologie si Editura Decesfera va invita sa participati la Proiectul „Eco fotografia anului”. Pentru inscriere si alte informatii referitoare la concurs, va adresati doamnei inv. Laura Tabacaru (coordonator pe scoala)

regulament eco-foto 2013

x x x

Curs de formare
You are invited to participate in the *COMENIUS/GRUNDTVIG* international training course «Learning and Teaching: Interaction through Senses», _Reference Number: HR-2012-1003-003_, which will be held *in Rijeka, Croatia, from 07th till 13th July 2013.*
The aim of the course is to show and to raise awareness on how to develop students` and teachers` competences through the use of the senses.
More informations about the course you can find in the attachments and in the EU training database: LEARNING  APPLICATION_FORM
http://ec.europa.eu/education/trainingdatabase/index.cfm?fuseaction=DisplayCourse&cid=33471 <http://ec.europa.eu/education/trainingdatabase/index.cfm?fuseaction=DisplayCourse&cid=33471>
*Please note that there is a grant available under the LLP programme to cover course fee, travel and living expenses.
Deadline for the application to the National Agency 16/01/2013

x x x
În perioada 19 – 25  noiembrie 2012 se va desfăşura „FESTIVALUL  NAŢIONAL  AL  ŞANSELOR  TALE” – sub genericul „MEDIUL SOCIAL MAI SIGUR PENTRU O EDUCAŢIE MAI PERFORMANTĂ”.
În cadrul manifestărilor cultural-educative, CASA CORPULUI DIDACTIC  GALAŢI organizează Expoziţia de fotografii şi desene cu tema „Mediul social mai sigur pentru o educaţie mai performantă”.
Tematica festivalului este generoasă, ceea ce înseamnă că fotografiile / desenele surprind  aspecte din activităţile şcolare şi extraşcolare de succes desfăşurate în anul şcolar 2011-2012.
Casa Corpului Didactic Galati organizeaza in data de 21 noiembrie 2012, ora 14 activitatea „Diseminarea proiectelor implementate prin programul Invatarea de-a lungul intregii vieti”.
Cadrele didactice implicate in implementarea de astfel de proiecte vor avea prilejul sa isi disemineze si sa isi valorizeze rezultatele obtinute. Participantii care isi prezinta rezultatele activitatilor vor primi adeverinta de participare care va constitui o evidenta a activitatii de diseminare si valorizare a proiectului.
x x x
participanti (18 -30 ani) pentru un proiect ce consta intr-un Training -Course! 
Acesta va avea loc in perioada 2-9 Decembrie 2012 in, Dijan, Armenia.
Titlul proiectului este: EACEA “East & West Building Projects for Rural Youth” -PBA. Daca vrei sa participi la unul dintre aceste schimburi trimite mesaj pe adresa mailto:teoolteangocan@yahoo.com
x x x

Curs de formare SEV – SOHO, Malta pentru membrii organizatiilor non-guvernamentale acreditate pentru proiecte SEV, care au derulat si au participat in proiecte de voluntariat (Actiunea 2 a programului Tineret in Actiune); detalii pe site.

x x x

CCDG: Va reamintim de inscrierea in Proiectul National Patrula Eco. Formularul de inscriere, Regulamentul si informatii importante gasiti pe site-ul CCDG.

Termenul limita de inscriere este sfarsitul lunii noiembrie, dar este bine sa va inregistrati cat mai repede, pentru a putea primi agendele pentru elevi la inceputul lunii decembrie.

Responsabil: prof. Viorica Calugaru

x x x

exista si pagina pe facebook care promoveaza acest festival

A.N.A.P.I.E.
(Associazione Nazionale Amici Parchi Italiani ed Europei
National Association of Parks Friends of Italian and European)
via Umberto Giordano, 14
71015 – San Nicandro Garganico (FG) – Italia
Tel e Fax: 0039 0882471636