Școala Gimnazială „Constantin Gh. Marinescu"

Concursuri/ competiții școlare

Concursul internațional „Omul drag de la catedră” – iunie 2017

La concursul internațional „Omul drag de la catedră” organizat de ISJ Maramureș, eleva Ciofu Cezara Ștefania din clasa 5A, profesor Tocilianu Diana-Laura, a obținut Premiul II. omul drag

Mathgal – 28 mai 2017

La concursul județean de matematică Mathgal, organizat de catedra de matematică a Școlii Gimnaziale „Dan Barbilian” din Galați au participat 15 elevi din clasele 3-8 din școala noastră. Dintre aceștia, eleva Ioițescu Maria Roxana din clasa 3C (p.î.p. Lazăr Luminița) și Năstase Andra-Georgiana din clasa 8A (prof. Tobiaș Silvia-Daniela) au obținut Mențiune.

Be a Cassini Scientist for a Day – aprilie 2017

Competiția de eseuri „Be a Cassini Scientist for a Day”organizată de Agenția Spațială Europeană încurajează tinerii să studieze și să descrie una din imaginile obținute de naveta spațială Cassini aflată în misiune pe orbita planetei Saturn.

Școala noastră a participat la această competiție prin elevii Iancu Alexandru, Ioan Alexie, Năstase Denis, Pintilie Ana-Maria, Stan George (clasa 5C) și Vârlan Mihail (clasa 7A).

Profesori coordonatori, Tobiaș Silvia-Daniela și Vasile Mihai

Stelele științei – 31 martie 2017

Echipa formată din elevii Grosu Cristina, Maftei Bogdan, Năstase Andra și Vârlan Mădălina din clasa a VIII-a A au obținut Premiul I la secțiunea „lucrări experimentale pentru elevi” desfășurată în timpul Workshop-ului „Science Education in school”, din cadrul Concursului Național „Stelele Științei”.

Profesor îndrumător, Caraman Aritiea

Concursul interjudețean de matematică „Cristian S. Calude” – 29 octombrie 2016

La concursul organizat de catedra de matematică de la CNVA Galați au obținut Mențiune următorii elevi: Simbanu Ștefan – clasa a IV-a și Costache Ștefan – clasa 5B (profesor Crețu Valeriu).

Lista elevilor premiați la concursurile desfășurate în anul școlar 2016-2017.